Avastorm ICT

Avastorm on perustettu vuonna 2017. Yrityksemme toimipaikka sijaitsee Orivedellä, joka on pieni ja rauhallinen kaupunki Pirkanmaalla.

Olemme suomalainen perheyritys ja autamme yrittäjiä perustamaan ja kasvattamaan netissä toimivia yrityksiä. Käytämme yksinkertaisia, mutta tehokkaita menetelmiä, jotka opetamme sinulle.

avastorm-logo

Missio

Tarjoamme tietoa ja työkalut menestyvän ja luotettavasti toimivan verkkosivun tai verkkokaupan perustamiseen ja ylläpitoon. Avullamme tiedät mitä sivuilla pitää olla, miten markkinoit, miten hankit uusia asiakkaita ja kasvatat liiketoimintaasi.

Halusimme tehdä palvelun, jossa on valmiina ominaisuudet, joita kaikki pk-nettiyrittäjät tarvitsevat: verkkosivut ja niiden helppo päivitys, valmis malli myyvän sisällön tuottamiseen, myyntisuppilojen luonti, sisältömarkkinointi, markkinoinnin automaatio ja huippunopea hostingpalvelu.

Palvelu ei ole "kotisivukone", koska annamme sinulle työkalut ja tietotaitoa nimenomaan verkkoliiketoiminnan kasvattamiseen ja tehostamiseen.

Työkalut ovat WordPress-pohjaisia open source ohjelmistoja, joten et ole toimittajaloukussa. Verkkosivut tai verkkokauppa on helppo siirtää toiselle palveluntarjoajalle, jos tarpeesi muuttuvat ja niin haluat.

Asiakaspalvelumme on tukenasi yrityksesi kaikissa vaiheissa.

mallisivu-responsive-avastorm

Avainluvut

Perustamisvuosi

2017

Asiakkaita

700+

Maat

11

Yrittäjä! Jos haluat enemmän myyntiä netin kautta, tilaa ilmainen uutiskirjeemme

Saat uutiskirjeemme sähköpostiisi joka toinen viikko. Kerromme miten voit parantaa verkkopalveluasi, myyt enemmän ja markkinoit tehokkaammin netin kautta. Voit hyödyntää taitojasi mm. nettisivulla, verkkokaupassa, sähköposteissa, mainoksissa, somemarkkinoinnissa ja esitteissä.

Voit perua tilauksesi koska tahansa. Emme luovuta tietojasi kenellekään.

Tilaa uutiskirje

Kumppanimme

Vuokraamme verkkopalvelimemme Linodelta (Akamai) ja Hetzneriltä. Palvelimet ovat erittäin nopeita Linux pilvipalvelimia, joita ylläpidämme itse.

Sekä Linode että Hetzner ovat luotettavia ja vakavaraisia toimijoita, joiden palveluja olemme käyttäneet menestyksellä jo useita vuosia. Heillä on datakeskuksia ympäri maailmaa.

Suomalaisten asiakkaidemme sivustot sijaitsevat Helsingissä Hetznerin palvelinkeskuksessa, jos ei erikseen muuta sovita.

Muita luotettuja kumppanejamme ovat mm. WordPress, Woocommerce verkkokauppa, maailman parasta WordPress sivueditoria tekevä Beaver Builder ja markkinoinnin automaatio Fluent CRM.